Kontakt: 20867282

Blokhus MTB udlejning

FIRMAEVENTS!

Firmaevents med Blokhus Mtb udlejning er en oplevelse for alle deltagere.

Vi tager på tur i det nordjyske og området ved Gateway, Blokhus. Alt efter ønske og niveau prøver vi også kræfter med nogle af de spændende stier og spor.

Gateway er et stort område med flot varierende natur, søer og bakker, alt sammen forbundet af grusstier og egner sig perfekt til firmaturen og større hold, hvor alle kommer sikkert med rundt efter niveau, og der er plads til det rolige tempo. Skulle der være deltagere, som er til høj puls, deler vi gerne op i hold undervejs, så alle bliver udfordret.

Mulighed for at prøve Skråvejen og Hulvejen, som nok skal give sved på panden, samtidig med, du nyder udsigten over Vesterhavet og mærker vinden i håret.

Vores instruktører er lokale mountainbikere, der træner i skovene og området flere gange om ugen. Dvs. de kender status på sporene og kan tilpasse dagen til Jeres ønske om sværhedsgrad, længde og varighed.

Vi kommer gerne til jeres foretrukne område med instruktører, mountainbikes og alt udstyr til event hos jer. Så er der mulighed for at starte ud fra jeres adresse og slutte af, hvor det passer bedst.

Vi udlejer også cykler til jeres egen tur.

Kontakt os og hør om mulighederne!

Al deltagelse sker på eget ansvar.

Det er vigtigt, vi får afstemt deltagernes niveau, hvorefter vi tilpasser ruten efter deres evner. Vi ønsker alle deltagere får en sjov dag i skoven, hvorfor vi altid er i dialog med deltagerne omkring passende udfordringer.  Al deltagelse sker dog på eget ansvar, da det er dig, der sidder på cyklen. Da al deltagelse sker på eget ansvar, dækker vi ikke personskader, skader på tredjemand, cykel, tøj, ure eller andre personlige ejendele.

Inkluderet i prisen, priser fra kr 400 pr. person

  • 2,5 – 3 timers arrangement
  • Mountainbikes, instruktører
  • Hjelm og drikkedunk til hver mountainbike
  • Undervisning, basisteknik
  • sparring og gode råd undervejs
  • Minimum 5 deltagere, 1 instruktør pr. 7 deltagere
  • Mulighed for afslutning med grillhygge

Blokhus MTB udlejning

Cannerslundvej 46, 9490 Pandrup

Følg os på:

Luk menu